Cornelisse Hilversum

Installatiebedrijf Hilversum

Zoekt u een installatiebedrijf in Hilversum voor uw cv-ketelonderhoud? Dan kunt u terecht bij locatie Cornelisse Hilversum, van Warm Gevoel. Onze cv-monteurs helpen u graag bij het onderhouden van uw cv-ketel, zodat u geen last krijgt van storingen of een kapotte ketel. U voorkomt problemen met koud water en staat niet voor vervelende verrassingen!

Wat doet een cv-ketel?

Uw cv-ketel zorgt ervoor dat het water in uw huis verwarmd wordt. Denk hierbij aan het water dat uit de kraan komt in uw keuken, maar ook aan uw douche en verwarming. Wanneer deze kapotgaat kunt u hier vervelende situaties door krijgen. Denk aan kinderen die ineens schreeuwen vanuit een koude douche of een avond bibberend op de bank, omdat de verwarming maar niet aanslaat. Regelmatig cv-ketel onderhoud voorkomt deze situaties!

Een cv-monteur langs laten komen

Onze cv-monteurs komen eens in het jaar of in de twee jaar bij u langs voor cv-ketelonderhoud. Zij controleren of er geen regelmatige storingen zijn, voeren metingen uit, kijken of de cv-ketel veilig werkt en vervangen eventueel defecte onderdelen. Dit onderhoud is belangrijk om te zorgen dat uw cv-ketel optimaal blijft werken. Wanneer het materiaal in uw cv-ketel goed onderhouden is, ontsnapt er geen warmte, wat ervoor zorgt dat uw energiekosten laag blijven. Ook loopt de cv-ketel soepel, waardoor deze minder hard hoeft te werken. Dit verlengt de levensduur van uw cv-ketel en deze gaat een stuk langer mee. Een onderhouden cv-ketel is veilig en beperkt onaangename verrassingen.

Andere diensten van Warm Gevoel

Op zoek naar een installatiebedrijf in Hilversum? Neem dan contact op met locatie Cornelisse Hilversum van Warm Gevoel! U kunt bij ons ook terecht voor andere diensten. Zo kunt u ook contact met ons opnemen als u op zoek bent naar een loodgieter of dakdekkers in Hilversum. Neem direct contact op!

Vestigingen Rademaker Groep

Cornelisse Hilversum

Hilversum

T: 035 624 75 82
E: info@warmgevoel.nl

Neem contact met ons op!

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Heeft u een storing aan ur CV-ketel of spoedgeval? Bel dan altijd naar: 035-6919182