GJ de Koning Amsterdam

Cv-ketel onderhoud Amsterdam

Bent u op zoek naar cv-ketel onderhoud in Amsterdam? Dan kunt u terecht bij onze locatie GJ De Koning. Wij zijn de cv-installateur in de regio Amsterdam die zorgt voor al uw cv-onderhoud. Het is geen fijne verrassing als u ineens onder een koude douche komt te staan of dat de verwarming van uw huis het niet meer doet. Door regelmatig uw cv-ketel te controleren en te onderhouden, voorkomt u een vervelende cv-ketel storing.

Waarom cv-ketelonderhoud?

Uw cv-ketel moet regelmatig onderhouden worden, maar waarom? Bij achterstallig onderhoud van uw ketel gaat het materiaal achteruit. Hierdoor raken er rubbers versleten of krijgt u afdichtingen. Door gebrekkige verbranding of het verliezen van warmte verspilt de cv-ketel meer energie, wat leidt tot hogere energiekosten. Het onderhouden van uw ketel zorgt er dus voor dat de energiekosten laag blijven. Ook krijgt uw cv-ketel een langere levensduur bij regelmatig onderhoud. Bij achterstallig onderhoud is de kans groter dat u een cv-ketel storing krijgt of dat deze kapotgaat. Het vervangen van een cv-ketel kost al snel rond de tweeduizend euro! Daarnaast is het onderhoud noodzaak voor uw veiligheid. Als de verbranding van uw cv-ketel niet optimaal werkt, ontsnapt er koolstofmonoxide. Dit is niet alleen slecht voor uw gezondheid, maar ook levensgevaarlijk.

Wanneer heeft een cv-ketel een onderhoudsbeurt nodig?

Een normale ketel heeft eens in de twee jaar een onderhoudsbeurt nodig. Als u een open ketel heeft is dit daarentegen eens in het jaar. Het is verstandig om deze aantallen aan te houden om eerdergenoemde risico’s te voorkomen. Als cv-installateur in de regio Amsterdam zorgen wij ervoor dat het cv-ketel onderhoud tijdig gedaan wordt.

Onze andere diensten

Naast cv-ketelonderhoud in Amsterdam, kunt u ook bij ons terecht voor onze andere diensten. Bent u op zoek naar een loodgieter of heeft u hulp nodig bij uw verwarming of dakbedekking in de regio Amsterdam? Dan kunt u terecht bij locatie GJ De Koning van Warm Gevoel!

GJ de Koning Amsterdam

GJ de Koning

Amsterdam

T: 020 – 623 24 57
E: info@warmgevoel.nl

Neem contact met ons op!

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Heeft u een storing aan ur CV-ketel of spoedgeval? Bel dan altijd naar: 035-6919182