Serviceabonnement

Serviceabonnement cv-ketel

Het is belangrijk om uw cv-ketel regelmatig te laten controleren en/of te onderhouden. Echter wordt dit in de praktijk vaak niet gedaan. Met professioneel advies en onderhoud kunt u ervoor zorgen dat uw cv-ketel langer meegaat en zuiniger blijft werken.

Veel mensen staan er niet bij stil dat de cv-ketel een van de belangrijkste toestellen is in een woning. Een cv-ketel is met andere woorden een verwarmingsketel. Door deze ketel heeft u allereerst warm water en de beschikking over een verwarming. Met deze ketel wordt ervoor gezorgd dat uw woning op een aangename temperatuur komt. Tegenwoordig vindt iedereen het normaal om op elk moment van de dag warm water te hebben, maar als geen rekening houdt met het onderhoud van uw cv-ketel kunt u voor onaangename verassingen komen te staan. Door slecht en/of geen onderhoud kan de cv-ketel mankementen vertonen, waardoor u eventueel niet over een verwarming of warm water kunt beschikken. Warm Gevoel is de specialist op het gebied van cv-ketel controle en zorgt ervoor dat deze in top staat is!

Voorkom onverwachte onderhoud cv-ketel kosten

Een cv-ketel wordt dagelijks intensief gebruikt. Vanwege de hoge mate van gebruik is het van belang om te zorgen voor goed onderhoud. In de realiteit wordt het onderhoud helaas vaak vergeten. Veel mensen krijgen hierdoor onvoorziene kosten met betrekking tot hun cv-ketel. Deze kosten komen meestal voort uit verwaarlozing van de cv-ketel. Eenmalig onderhoud aan uw cv-ketel is helaas niet genoeg. De gevolgen kunnen zelfs verder gaan dan alleen onverwachte kosten. Jaarlijks gebeuren er diverse ongelukken door het niet of slecht onderhouden van een cv-ketel.

Voorkom deze ongelukken door simpelweg uw cv-ketel regelmatig te laten controleren en te onderhouden. De voorkeur gaat uit naar een jaarlijkse onderhoudscontrole van uw cv-ketel. Voor een jaarlijkse controle van uw cv-ketel, centrale verwarming, onderhoud of herstellingen kunt u terecht bij de specialisten van Warm Gevoel.

Onderhoud controle door Warm Gevoel

Benieuwd naar hoe een serviceabonnement voor uw cv-ketel eruitziet? Bij een cv-ketel onderhoud van Warm Gevoel komt een van onze monteurs allereerst uw ketel saneren. Dit houdt in dat de monteur komt controleren of er voldaan wordt aan de wettelijke eisen die worden gesteld aan een cv-ketel. Vervolgens gaat de monteur de cv-ketel controleren en onderhouden. Als er mankementen aan de cv-ketel worden geconstateerd bespreekt de monteur dit met u als opdrachtgever. Als u akkoord geeft om het probleem op te lossen, dan zal dit door de monteur ter plekke worden gedaan. U dient akkoord te geven met betrekking tot eventuele onderhoud cv-ketel kosten die bij de reparatie kunnen komen kijken.

Storing service Warm Gevoel

Als het toestel onderhouden en goedgekeurd is door onze monteur heeft u een jaar lang recht op onze storing service. Daarbij wordt u een jaar later ook nog benaderd voor een nieuwe onderhoudsbeurt. Na deze nieuwe onderhoudsbeurt krijgt u vervolgens weer een jaar lang recht op onze storings service. Door middel van onze storings service beschikt u over het voordeel dat als u een storing ondervindt deze binnen 24 uur door onze monteurs wordt opgelost.

Bij een storingsbezoek worden er geen kosten in rekening gebracht als arbeidsloon of voorrijkosten. De enige kosten die u eventueel kunt krijgen zijn de te vervangen onderdelen binnen de mantel van de cv-ketel. Elk jaar wordt u opnieuw door ons gecontacteerd voor het maken van een nieuwe controle afspraak. Het moment dat wij contact met u opnemen is altijd een jaar vanaf het moment van aanschaf van het abonnement.

Zorg ervoor dat uw cv-ketel de controle en onderhoud krijgt die het toestel verdient! Bij Warm Gevoel is uw cv-ketel op het juiste adres. Door de expertise van onze monteurs hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Contact opnemen met Warm Gevoel voor onderhoud cv-ketel 

Wilt u een goede cv-ketel controle? Waardoor u zekerheid heeft met uw cv-ketel. Kies dan voor Warm Gevoel. Met een serviceabonnement van Warm Gevoel worden al uw zorgen uit handen genomen bij eventuele problemen met uw cv-ketel. Wilt u een abonnement afsluiten of heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op 036 53 130 99 of per e-mail naar info@warmgevoel.nl.

Neem contact op

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Heeft u een storing aan uw CV-ketel of spoedgeval? Bel dan altijd naar: 035-6919182