Warmtepompen

Warmtepomp kopen of juist een zonneboiler kopen?

Heeft u last van hoge gasrekeningen? Hedendaags hebben steeds meer mensen last van hoge gasrekeningen. Warm Gevoel wil deze rekeningen verlagen, vanwege deze reden adviseren wij u om samen met ons te kijken naar duurzame oplossingen. Bij duurzame oplossingen kunt u onder andere denken aan een warmtepomp kopen of een zonneboiler kopen. We zijn de specialisten als het aankomt op een warmtepomp installatie of een zonneboiler installatie. We hebben al vele woningen in de omgeving Almere, Hilversum, Amsterdam en Weesp voorzien van duurzame methodes.  Deze woningen krijgen nu elke maand een goedkopere gasrekening op de deurmat!

Hoe werkt een zonneboiler?

Met een zonneboiler kunt u besparen op warm water. Grote gezinnen verbruiken zonder dat zij dit door hebben veel water, dit wordt opgemerkt zodra zij de energierekening ontvangen. De oplossing om deze energierekening aanzienlijk te verlagen is het aanschaffen van een zonneboiler. Wat u precies zal besparen na de aanschaf is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst is het aantal zonnecollectoren die u in gebruik heeft van belang.

Maar de grootte van de aangeschafte boiler speelt natuurlijk ook een grote rol in deze besparing. Hoe meer zonnecollectoren u geplaatst heeft en hoe groter de boiler is, hoe meer voordeel u hieruit kunt halen. Wij van Warm Gevoel komen uiteraard graag langs om samen met u de situatie te bekijken en om mogelijkheden te bespreken. Kiest u er uiteindelijk voor om te investeren in een zonneboiler? Dan kunt u zonder zorgen de installatie aan de specialisten van Warm Gevoel overlaten.

Warmtepomp werking 

Hoe werkt een warmtepomp? Een warmtepomp zorgt ervoor dat een verwarming opgewarmd wordt en warm water bereid kan worden. Deze warmtepomp probeert zijn energie te halen uit gratis energiebronnen. Gratis energiebronnen zijn bijvoorbeeld warmte uit omgevingslucht, bodem of grondwater. Met een warmtepomp kan de warmte uit deze bronnen naar een nog hogere temperatuur gebracht worden. Vervolgens kunt u met deze warmte de verwarming in gebruik nemen of warm water bereiden, dit is ook wel de waterpomp werking.

Warmtepompen zijn tegenwoordig steeds populairder en worden in verschillende soorten modellen en maten geleverd. Je hebt bijvoorbeeld een warmtepomp waarvoor grondboring noodzakelijk is. Dit soort warmtepompen zijn vooral geschikt voor nieuwbouwwoningen, omdat je deze pomp voor dat de woning staat nog in de grond kan boren. Heeft u geen nieuwbouwwoning dan is dat uiteraard ook geen probleem. Voor bestaande woningen zijn er ook diverse oplossingen.

Wat kost een warmtepomp of zonneboiler?

De warmtepomp en zonneboiler prijzen zijn verschillend per model. Het gebruik van een warmtepomp of zonneboiler heeft voordelen voor het klimaat. Om die reden geeft de overheid tegenwoordig bepaalde subsidies voor deze duurzame oplossingen.  Door deze subsidies wordt het extra aantrekkelijk om een warmtepomp of zonneboiler te kopen. Het grootste voordeel van een warmtepomp of zonneboiler is dat de maandelijkse kosten omlaaggaan. Het plaatsen van een warmtepomp of zonneboiler kan er ook toe leiden dat de waarde van uw woning gaat stijgen. Op deze manier bespaart u niet alleen maandelijks geld, maar levert het einde van de rit ook nog geld op.

Vindt u ondanks de duurzame subsidies die de overheid vrijgeeft de investering in een warmtepomp of zonneboiler toch nog te groot? U hoeft niet per se direct met een warmtepomp of zonneboiler te beginnen. Ook met kleine stappen kunt u steeds een stuk besparen op uw kosten. Met kleine aanpassingen kunnen de specialisten van Warm Gevoel al zorgen voor energiebesparing. Met deze aanpassingen kunt u bijvoorbeeld denken aan een energiezuinige vloerverwarmingspomp. Het zorgen voor een goede isolatie of het opnieuw inregelen van de centrale verwarmingen vallen ook onder de kleine aanpassingen die onze specialisten voor u kunnen uitvoeren. Bij welke keuze dan ook, wij helpen u uiteraard graag!

Zonneboiler warmtepomp interesse? 

Heeft u interesse gekregen in een warmtepomp of zonneboiler en wilt u weten wat een zonneboiler of warmtepomp kost? Maar weet u nog niet waar u moet beginnen? Vul dan ons contactformulier  in en wij nemen contact met u op.  U kunt ons natuurlijk ook telefonische bereiken op 036 53 130 99 of e-mailen naar info@warmgevoel.nl. Van advies tot aan installatie wij van Warm Gevoel zijn er voor u!

 

Neem contact op

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Heeft u een storing aan uw CV-ketel of spoedgeval? Bel dan altijd naar: 035-6919182