Professioneel cv onderhoud

Binnen 24 uur op locatie

Professionele en gediplomeerde monteurs.

Om een koude douche te voorkomen en uw huis op een veilige manier te voorzien van warm water is efficiënt cv-onderhoud vereist. Een regelmatige check is daarbij essentieel. Laat uw cv-onderhoud over aan Warm Gevoel, voor een veilige en verantwoorde werking!

Een specialist kent namelijk de kneepjes van het vak en weet welke werkzaamheden vereist zijn om uw cv-ketel up-to-date te houden. Bij Warm Gevoel zijn we gespecialiseerd in professioneel cv-ketel onderhoud en kan u bij storingen binnen 24 uur te hulp schieten. Wilt u niet voor verrassingen komen te staan en een hoog kostenplaatje vermijden? Sluit dan een cv-ketel onderhoudsabonnement af bij ons. Wij zorgen er dan voor dat uw cv-onderhoud altijd goed onder controle is! Plan nu uw afspraak in!

Warm Gevoel is al jarenlang een gevestigde naam in de regio Almere, ’t gooi en groot Amsterdam.

Bij ons heeft u al een cv-onderhoud service abonnement voor € 197,- inclusief 21 % BTW per jaar en inclusief afmelden Kiwa ivm Gasketelwet.

Voordelen van ons abonnement

Het afsluiten van een cv-ketel onderhoudsabonnement lijkt misschien overbodig, maar wij wijzen u graag op het tegendeel. Het komt steeds vaker voor dat men alleen cv-onderhoud laat plegen op momenten wanneer dit noodzakelijk is. Wij raden u aan om het niet zover te laten komen. U voorkomt hiermee namelijk een onverwachts hoge kostenpost en weet met een cv-ketel onderhoudsabonnement altijd waar u aan toe bent. U profiteert dan bij ons van de volgende voordelen:

 • Bij storingen wordt u binnen 24 uur door ons geholpen. Ook in het weekend en op feestdagen.
 • Één jaarlijks bedrag aan arbeidsloon en voorrijkosten, ongeacht onze werkuren en hoe vaak wij bij u langs moeten komen.
 • Een cv-ketel onderhoudsabonnement met proactieve benadering voor uw cv-controle.
 • Professionele aanpak door gediplomeerde monteurs
 • Een familiair afgestemde persoonlijke benadering als maatstaaf.
 • De mogelijkheid tot een servicegericht cv-ketel onderhoudsabonnement zonder opzegtermijn.

Neem direct contact op

Heeft u nu hulp nodig? Bel dan direct met onderstaand nummer en we helpen u gelijk.

T: 036 53 130 99
E: info@warmgevoel.nl

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Pakket

  Haal uw voordeel uit regelmatig cv-onderhoud

  Of u nu een cv-ketel onderhoudsabonnement afsluit of niet, regelmatig cv-onderhoud is feitelijk onmisbaar. Er zijn een aantal redenen waarom dit onderhoud u zoveel voordeel biedt:

  • Een langere levensduur van uw cv-ketel & u vermijdt de dure aanschaf van een nieuwe ketel.
  • Een veilige cv-ketel dankzij regelmatig cv-ketel onderhoud en vermindering van de kans op koolmonoxide lekkage. Daarnaast verhoogt het de brandveiligheid in huis!
  • Milieuvriendelijk bezig zijn met een goed onderhouden cv-ketel welke minder CO2 uitstoot en een betere verbranding heeft van gas.
  • Energiezuinigheid dankzij een optimale prestatie van de cv door cv-onderhoud wat weer prestatie verhogende gevolgen heeft. De cv verbruikt namelijk wel tot 10% minder stroom.
  • U voorkomt storingen en reparatiekosten door regelmatig cv-onderhoud en controle.

  Plan eenvoudig uw afspraak in

  Wilt u Warm Gevoel inschakelen voor uw cv-ketel onderhoud in Almere en omstreken? Onze monteurs schieten u graag te hulp. Of u nu een cv-ketel onderhoudsabonnement heeft of niet! Neem eenvoudig contact op met onze specialisten via 036 53 130 99 of mail ons info@warmgevoel.nl.

  Wat onze klanten zeggen