Gasservice Bussum

Installatiebedrijf Bussum

Woont u in Bussum en bent u op zoek naar een installatiebedrijf? Dan bent u bij locatie Gasservice Bussum van Warm Gevoel aan het juiste adres. Wij helpen u bij cv-onderhoud in de regio Bussum, om te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw cv-ketel! Wij begrijpen dat u niet vaak aan uw cv-ketel denkt, tot u ineens de gevolgen hiervan merkt. U heeft problemen met uw gas en heeft ineens een niet-werkende douche of verwarming. Dan beseft u hoe belangrijk een cv-ketel is en hoe belangrijk de rol is van regelmatig cv-onderhoud!

De rol van een cv-ketel

Cv-ketel onderhoud komt vaak pas in u op, als u problemen met uw cv-ketel ervaart. Zaken die dagelijks vanzelfsprekend zijn lijken ineens niet meer te werken. Zo zorgt een cv-ketel voor het verwarmen van water, waarin u doucht of uw handafwas doet. Ook zorgt de cv-ketel voor uw verwarming, zodat u heerlijk kunt genieten van een warme avond op de bank. Hoe een cv-ketel werkt? In een cv-ketel wordt gas ontstoken en verbrand. De warmte die hieruit voortkomt wordt via een warmtewisselaar naar het water gebracht, om dit vervolgens te verwarmen. Dit water komt vervolgens terecht in de rest van uw huis!

Het belang van cv-onderhoud

Cv-onderhoud is om drie redenen belangrijk. Zo zorgt cv-onderhoud dat het materiaal van uw cv-ketel optimaal blijft werken. Wanneer dit niet het geval is, ontsnapt er warmte uit de ketel. Dit zorgt voor extra energiekosten, waar u uiteraard niet op staat te wachten. Ook gaat uw cv-ketel het langst mee wanneer deze regelmatig onderhouden wordt. Zo kunt u er het langst van genieten en hoeft u voorlopig nog geen nieuwe cv-ketel aan te schaffen. Als laatste is het ook heel belangrijk voor uw veiligheid. Wist u namelijk dat er koolstofmonoxide vrijkomt bij een slechtwerkende cv-ketel? Dit is erg gevaarlijk voor uw gezondheid. Een goede reden om uw cv-ketel regelmatig te laten onderhouden!

Andere diensten van Warm Gevoel

U kunt bij Gasservice Bussum niet alleen terecht bij onze cv-installateurs, maar ook wanneer u een loodgieter of dakdekker nodig heeft! Neem contact met ons op en maak een afspraak bij Gasservice Bussum van Warm Gevoel.

Locatie Gasservice Bussum

Gasservice Bussum

Bussum

T: 035 691 91 82
E: info@warmgevoel.nl

Neem contact met ons op!

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Heeft u een storing aan ur CV-ketel of spoedgeval? Bel dan altijd naar: 035-6919182