RADEMAKER GROEP

CV kopen

Binnen 24 uur geleverd

Gecertificeerde werken

Inclusief service abonnement is mogelijk

Een Cv kopen van kwaliteit, bij onze warmtespecialisten!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame CV? Dan bent u bij Warmgevoel aan het juiste adres. Met 35 jaar ervaring op de teller kunnen wij u verzekeren van een uitstekend en passend advies over allerlei soorten en merken Cv’s. Wij begrijpen maar al te goed dat uw woning voorzien moet zijn van optimale comfort en warmte. Dit realiseert u het beste door contact op te nemen met een van onze warmtecomfortspecialisten! via 036 53 130 99 of stuur een e-mail naar info@rwta.nl.

Wat onze klanten zeggen

Neem direct contact op

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vervangen van uw CV-ketel? Neem dan contact met ons op

T: 036 53 130 99
E: info@warmgevoel.nl

    Offerte aanvragen

    Cv-ketel laten installeren

    Los van de aankoopwaarde van een cv-ketel/radiator is de installatie ook een behoorlijke investering. Een cv-ketel of radiator installeren is een behoorlijke klus en vereist veel ervaring en specialisme. Na 15 jaar is toch de tijd aangebroken om een nieuwe cv-ketel in uw woning te plaatsen. Uw oude energie slurpende cv-ketel kunt u gaan vervangen door een efficiënte ketel. Wat u dus zeker terugkrijgt van uw investering is een goedkopere energierekening! Met de besparing van uw energierekening verdient u uw investering in de ketel indirect terug.

    Bij het installeren van een cv-ketel of radiator moet u oppassen voor beunhazen. Installateur zijn is een vrij beroep waardoor iedereen zonder opleiding zich een installateur kan noemen. Bij een cv-ketel of radiator zou u niet moeten kiezen voor de goedkoopste optie, maar voor de partij met de meeste ervaring. Het plaatsen van een cv-ketel is een gevaarlijke klus, omdat bij het verkeerd plaatsen van een ketel er koolmonoxide vrij kan komen. Dit is giftige stof met eventuele dodelijke gevolgen.

    De stappen die worden doorlopen bij het installeren van uw cv-ketel of radiator is allereerst het oude toestel verwijderen. Na het zorgvuldig verwijderen kan de monteur de nieuwe ketel/radiator plaatsen. Als derde stap moeten alle kranen onder de ketel en het expansievat worden vervangen. Als dat allemaal vervangen is kan de monteur de nieuwe ketel inregelen en afstellen.